8 de gen. 2009

ARTISTA: ET BUSQUEM A TU...

Altre cop –i ja en fa cinc!¬– tornem a engegar Alquímia, trobada d’artistes multidisciplinar, i per fer-ho et busquem a tu!

Aquest any us proposem el tema Metamorfosi.
En un passat massa mitificat, era l’entorn el que configurava la cultura, actualment cadascú se la crea a mida, prenent mil mostres de tot arreu en una constant, necessària, inconscient Metamorfosi, l’atur de la qual significa la mort. O... què és la Metamorfosi!?


El festival serà el 23 de maig. El lloc està per confirmar però sereu convenientment informats. Aquest any volem incrementar el nombre d’artistes, sobretot de fora de MEGC, així que si coneixeu algun artista no dubteu en convidar-lo a participar i poseu-lo en contacte amb nosaltres.

Com l’any passat, farem una trobada d’artistes prèvia per debatre sobre el tema, compartir dubtes, cercar solucions, reptar-nos creativament... serà el proper dissabte 14 de febrer a la tarda. El lloc també s’ha de confirmar però us avisarem amb prou temps.
Preguem confirmeu la vostra assistència tant aviat com us sigui possible per correu electrònic.


Com a novetat presentem el bloc alquimia09.blogspot.com, un espai d’informació però també de reflexió, de propostes i experimentacions. Ja el podeu visitar per obtenir un contacte amb el tema i anar-vos informant de tot.


Alquímia torna a posar-se en marxa!



Alquímia ‘09. Metamorfosi.
Obert a artistes joves de totes les disciplines i procedències.
23 de maig al vespre.
Trobada d’artistes: 14 de febrer a la tarda.
Llocs per confirmar, sereu informats.